Lotus Demolition Oy myy Hissipurku-liiketoiminnan Turun Aluepurkaus Oy:lle

31.05.2022 – Tiedote

Lotus Demolition Oy ja Turun Aluepurkaus Oy ovat 24.5.2022 sopineet kaupasta, jolla Hissipurku-liiketoiminta siirtyy Turun Aluepurkaus Oy:lle. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana. Kaupan myötä Hissipurkupalvelut jatkuvat normaaliin tapaan Turun Aluepurkaus Oy:n toteuttamina.

Kauppa tukee Lotuksen strategiaa keskittyä Kokonaispurku- ja saneerauspalvelut -liiketoimintaan ja näiden kehittämiseen.

Lotus Demolition Oy on osa pohjoismaista Lotusta, joka on purku-, kuljetus-, ja kierrätysliiketoimintaa harjoittava perheyhtiö. Emoyhtiön pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa ja se työllistää pohjoismaiden suurimpana purkualan yrityksenä noin 450 ammattilaista.

”Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme löytäneet ostajan, joka tukee Hissipurku-liiketoiminnan tulevaisuuden kasvua ja kehitystä. Uskomme, että Hissipurku liiketoimintana tulee hyötymään uudesta omistajasta, joka keskittyy palvelun kehittämiseen ja kasvumahdollisuuksien rakentamiseen”, toteaa Kimmo Palomäki, Lotus Demolition Oy:n toimitusjohtaja.

Turun Aluepurkaus Oy on monipuolisia purkupalveluja tarjoava yritys, joka on toiminut vuodesta 1989 alkaen. Yrityksen päätoimialana on julkisivurakenteiden purkutyöt Etelä-Suomen alueella.

”Hissipurkupalveluiden hankinta mahdollistaa jatkossa asiakkaillemme entistä paremman ja laajemman palvelutarjoaman. Saamme kaupan myötä lisää osaavia työntekijöitä ja resursseja toteuttamaan vaativia purkuprojekteja”, sanoo Jukka Vesalainen, Turun Aluepurkaus Oy:n toimitusjohtaja.

Kauppa toteutetaan 31.5.2022, ja sillä ei tule olemaan vaikutusta Lotus Demolition Oy:n asiakkailleen tarjoamiin palveluihin.

Lisätietoja:

Kimmo Palomäki, Lotus Demolition Oy, toimitusjohtaja
Puhelin: + 358 44 300 00178
Sähköposti:
kimmo.palomaki@lotusdemolition.fi

Jukka Vesalainen, Turun Aluepurkaus Oy, toimitusjohtaja
Puhelin: +358 400 526 885
Sähköposti:
jukka.vesalainen@aluepurkaus.fi