LotusLower-purkupalvelu on koko purkamisen toimialalla ainutlaatuinen uutuus: käytämme projekteissamme uusiutuvaa polttoöljyä, mikä leikkaa purkutyön päästölähteistä suurimman, eli raskaiden työkoneiden hiilipäästöt, niin lähelle nollaa kuin nykymaailmassa mahdollista on. Ympäristövastuullinen LotusLower-purkupalvelu on nyt saatavilla kaikkiin purkuprojekteihimme ympäri Suomen.

Purkutyön tilaajan näkökulmasta LotusLower-palvelu on harvinaisen simppeli, yksi päätös riittää. Me huolehdimme siitä, että kaivureittemme, kurottajiemme ja muiden koneidemme tankkiin päätyy työmaalla juuri sitä mitä pitää, eli muun muassa jätteistä ja tähteistä valmistettavaa löpöä.

Varsinainen purkutyö tehdään myös LotusLower-palvelussa kuten meillä Lotuksella tapana on: turvallisesti, tehokkaasti sekä täsmällisesti aikataulussa pysyen. Kattava kokemuksemme näkyy toiminnassamme kautta linjan, heti purkuprojektin laskennasta ja sen suunnittelusta lähtien.

Laskemme tarjoamillemme projekteille automaattisesti kaksi hintaa, jotta valinnan tekeminen olisi työn tilaajalle mahdollisimman helppoa.

LotusLower-purkupalvelu

  • Jopa 90 % pienemmät konepurkutyön päästöt
  • Saatavissa kaikkiin projekteihimme ympäri Suomen
  • Raskaiden työkoneiden käyttövoimana uusiutuva polttoöljy
    • Valmistettu jäterasvoista, tähteistä ja kasviöljystä
    • Hillitsee koneiden lähipäästöjä
    • Hajuton

LotusExtra-projektiseuranta kertoo päästöt reaaliajassa

Me lotuslaiset seuraamme ainoana purkutoimijana Pohjoismaissa purkutyön ja koko työmaan hiilijalanjälkeä. LotusExtra-projektiseurannan avulla purkuhankkeen päästö- ja myös kaikki muut tiedot ovat reaaliajassa asiakkaan nähtävissä, esimerkiksi rakennusprojektin yleisten ympäristötavoitteiden seurannan ja niiden täyttämisen tukena.