Projektiseurantamme nimi on siis LotusExtra. Palvelun nimen ”luovuudella” ei palkintoja pokata, mutta sisällön hyödyllisyydellä kylläkin. LotusExtra on nimittäin yksiselitteisesti kaikkea muuta kuin useimmat extranetit, jotka unohtuvat käyttäjältään heti ensikäynnin jälkeen. Purkuprojektin läpinäkyvyyden varmistava verkkoportaali on kehitetty edelläkävijän ottein, jos ei nyt ihan vielä päätyyn asti, niin punaviivalle ainakin. Se on purkamisen tulevaisuutta nyt, ja lajissaan toimialamme paras!

Jatkuva seuranta ­– nopea ja joustava reagointi

LotusExtra ilmentää hyvin meidän tapaamme toimia: suunnittelemme ja toteutamme purkuhankkeemme jokaista pienintäkin piirua myöten siten, että matkan varrella mahdollisesti eteen tuleviin yllätyksiin pystytään reagoimaan heti eikä huomenna.

Tähän tarvitaan luotettava ja tarkka projektihallintajärjestelmä, joka osaltaan tukee myös tekemisemme laadukkuutta, ympäristövastuullisuutta ja turvallisuutta.

Käytössämme oleva järjestelmä on rakennettu siten, että pystymme antamaan myös asiakkaallemme reaaliaikaisen näkymän työmaan tapahtumiin: oman purkuprojektin työvaiheisiin ja kustannuksiin sekä sen materiaaleihin ja purkutyön hiiilijalanjälkilaskentaan. LotusExtra varmistaa, että asiakas saa juuri sen mitä tilasi ja siinä aikataulussa mitä sopimuksessa seisoo.  

Tietoa kiertotalouden edistämiseksi

Me lotuslaiset tiedämme hyvin, että rakentamisen kiertotalouden kehittäminen ja tehostaminen edellyttää tavoitteellista mittaamista sekä luotettavaa dataa purkamisesta. Ja juuri sitä me haluamme alamme asiantuntijana ja edelläkävijänä tarjota, erityisesti asiakkaillemme mutta myös koko kiinteistö- ja rakennusalalle yleisemminkin.

LotusExtran avulla purkamisessa syntyvät materiaalit ja niiden määrät ovat tiedossa jatkuvasti, mikä antaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia niiden uudelleenkäytön ja kierrätyksen suunnittelulle ja toteuttamiselle. Me olemme materiaalitehokkuuden asialla ­– yhdessä asiakkaamme kanssa, kestävämmän tulevaisuuden puolesta! 

Hiilijalanjälki kiinnostaa ­– me kerromme sen!

LotusExtra laskee Pohjoismaiden ainoana purkualan projektiseurantajärjestelmänä myös

purkuhankkeen hiilijalanjäljen. Kansainvälisten standardien (CEN/TC 350, EN 15804:2012 Sustainability of Construction Works) mukaisesti sertifioidussa laskennassa huomioidaan millintarkasti sekä työn että syntyvien materiaalien ja niiden käsittelyn osuudet projektin kokonaishiilikuormasta. Hiilijalanjälkilaskenta antaa asiakkaalle arvokasta tietoa oman ympäristöstrategiansa toteuttamiseen, tukee meidän lotuslaisten valintoja muun muassa pienipäästöisempien työtapojen saralla, ja mikä tärkeintä ympäristö kiittää ja kumartaa. Tässähän on tripla, win-win-win!  

Tätä kaikkea on ainutlaatuinen LotusExtra

.mobile-image {display: none;} @media screen and (max-width: 1000px){ .desktop-image {display: none;} .mobile-image {display: block;} }
LotusExtra
LotusExtra

Ota yhteyttä ja kysy lisää.  

Petri Uomala
Head Of Marketing and Digital Customer Experience
petri.uomala@lotusdemolition.fi
+358 400 316 061