Lotuksella työskentelee ammattitaitoisten asbestipurkajien lisäksi laaja joukko sertifioituja asbesti- ja haitta-aineasiantuntijoita.

Toteutamme asbestipurkutyöt ja muiden haitta-aineiden purut joko omana kokonaisuutena tai osana suurempaa purku-urakkaa tai saneerausta. Meillä on kunnia-asia pitää huoli siitä, että asiakas saa tilaamansa työn edullisesti ja aikataulussa.

Asbestipurku on luvanvaraista toimintaa

Pölynhallinta ja purkuhenkilöstön suojaaminen asbestipitoiselta pölyltä ovat avainasemassa asbestipurkua tehtäessä.

Asbestin purkaminen tapahtuu osastointimenetelmällä. Asbestia sisältävä kohde osastoidaan ja alipaineistetaan, jolloin epäpuhtaudet eivät pääse leviämään purkukohteen ulkopuolelle. Samaa menetelmää voidaan käyttää vaikkapa homepurkukohteissa tai vaativissa ympäristöissä, missä tarkka pölynhallinta on tärkeää – esimerkiksi sairaaloissa.

Purkukohteeseen on myös tehtävä asbestikartoitus ennen asbestipurun aloittamista.

Onko purkukohteessa asbestia?

Asbestia löytyy yleisimmin ennen vuotta 1994 rakennetuista ja saneeratuista kohteista. Yleisesti asbestia sisältäviä rakennusmateriaaleja ovat putki- ja iv-kanavaeristeet, kate- ja verhouslevyt, kiinnitys- ja tasoitelaastit, lattiapinnoitteet ja niiden kiinnitysliimat, paloeristeet ja julkisivumaalit. Kun kyse on asbestista tai muista haitta-aineista, suosittelemme ottamaan Lotus Demolitioniin yhteyttä ja kutsumaan ammattilaisen paikalle.

Muistilista asbestiin liittyen

  • Purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä.
  • Panosta asbestikartoitukseen ja käytä sertifioituja AHA-asbesti- ja haitta-aineasiantuntijoita.
  • Asbestipurku on luvanvaraista ja siihen tulee käyttää ammattitaitoista kumppania.

Asbesti- ja haitta-ainepurku Helsinki, Espoo, Vantaa ja Pirkanmaa

Mikäli tarvitset asbesti- ja haitta-purkutöitä, ota yhteyttä alla oleviin asiantuntijoihimme tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset