Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit olla varma siitä, että pidämme ne lupaukset, mitä annamme. Luotettavuus näkyy myös siinä, että markkinajohtajana meillä on aina tarvittavat resurssit projektien läpiviemiseen niin työntekijöiden, koneiden kuin taloudellisten reunaehtojen osalta. Projektinhallinta on todellinen vahvuutemme suurissa purkukohteissa. Laadukkaan projektihallinnan avulla varmistamme, että asiakkaallamme on yksi huoli vähemmän, kun purkamisen laatuun ja projektin turvalliseen ja vastuulliseen läpiviemiseen voi luottaa.

Monipuolinen ja ulottuva kalusto vaativaan teollisuuspurkuun

Vaativat kohteet vaativat myös monipuoliset laitteet. Kalustomme ulottuu ja soveltuu erikoisimpiinkin kohteisiiin – aina monien kymmenien metrien korkeuteen ulottuvien rakenteiden hallitusta alapurkamisesta yli sata metriä korkeiden tehtaanpiippujen purkamiseen turvallisesti.

Olemme toteuttaneet lukuisia tehdasalueiden piipunpurkuja, kuten Suomen korkeimman, 153 metriä korkea piipunpurkutyön Kristiinankaupungissa. Omalla kalustollamme voimme purkaa piipun maanpinnan tasosta aina yli 40 metriin saakka.

Olemme kehittämässä uuttaa menetelmää piipunpurkamiseen. Kehityksessä oleva piipunpurkukone varmistaa piippujen purkamisen turvallisuutta ja tehokkaampaa työtapaa.

Työturvallisuus ensimmäisenä

Teollisuuskohteet ovat usein suuria ja projektin suunnittelu vaativaa. Osana projektihallintaa on työturvallisuus, joka on kaiken tekemisemme lähtökohta. Työturvallisuusraportointi on myös kiinteä osa projektin raportointia ja dokumentointia.