Lotus – The future of demolition

Purkualan suunnannäyttäjänä ja markkinajohtajana koemme tehtäväksemme toimintamme kehittämisen niin, että myös koko purkuala kehittyy. Tavoittelemme purkamisen tulevaisuutta, jossa asiakkaamme saa entistä enemmän hyötyjä ja kilpailuetuja yhteistyöstä kanssamme.

Olemme erityisen ylpeitä projektinhallinnastamme. Suunnittelemme ja toteutamme projektit jokaista pienintäkin yksityiskohtaa myöten niin, että mahdollisiin projektin aikana eteen tuleviin yllätyksiin pystytään reagoimaan joustavasti.

Tästä lähtökohdasta syntyi ajatus kehittää tulevaisuuden purkamisen tapa toimia, joka tarjoaa asiakkaallemme reaaliaikaisen näkymän hänen purkuprojektiinsa sekä sen materiaaleihin ja purkutyön hiiilijalanjälkilaskentaan.

Tämä tuo suoraa etua asiakkaalle, sillä meille on kunnia-asia pitää huoli siitä, että asiakas saa juuri sen mitä tilasi, siinä aikataulussa mitä luvattiin. Lisäksi tiedämme, että rakentamisen kiertotalous ja koko purkuala tarvitsevat parempaa dataa purkamisesta – tietoa, jonka avulla kehittää purkamisessa syntyvien materiaalien tehokkaampaa käyttämistä. Myös asiakkaamme odottavat rakentamisen kiertotalouden tekoja alalta.

Teemme määrätietoista kehitystyötä Lotus-projektihallinnan parissa, sillä uskomme, että se on tie parempaan purkamisen tulevaisuuteen. Tulevaisuuteen, jossa läpinäkyvä projektihallintamme reaaliaikaisena sekä muut siihen tulevaisuudessa kehittämämme palvelut tuovat entistäkin enemmän etuja asiakkaallemme, varmistavat purkamisen materiaalien järkevämpää jatkokäyttöä ja kierrätystä sekä havainnollistavat tiedon kautta kehityskohteita sekä Lotuksen, että koko alan toiminnassa – vaikkapa juuri materiaalitehokkuudessa.

On aika tuoda purkuala aidosti digitalisaatioon ja visioida kauas. Haluamme luoda uudella toimintamallillamme purkamiseen uuden tulevaisuuden.

Seuraa kehitystämme, uutisoimme Lotus-projektihallinnan etenemisestä sivuillamme ja some-kanavissamme.

Kokonaisvaltaiset purkamisen palvelut
Tutustu kokonaisvaltaisiin purkamisen palveluihimme klikkaamalla kuvaa suuremmaksi.