LotusLower: Ilmastotekojen edelläkävijä

22.09.2023 – Blogi

Pienemmät päästöt

LotusLower-purkupalvelu on mullistava edistysaskel purkualan ympäristövastuullisuudessa. Käytämme projekteissamme uusiutuvaa polttoöljyä, mikä vähentää raskaiden työkoneiden hiilipäästöjä lähes nollaan. Tämä ei ole pelkkä lupaus – se on sitoutuminen parempaan tulevaisuuteen. LotusLower-purkupalvelu on nyt saatavilla kaikissa purkuprojekteissamme ympäri Suomen.

Helppoa ja huoletonta

Purkutyön tilaajille LotusLower-palvelu tarjoaa vaivattomuutta. Yksi päätös riittää, ja me hoidamme loput. Koneidemme tankit täyttyvät työmaalla ympäristöystävällisestä polttoaineesta, joka on valmistettu muun muassa jäterasvoista, tähteistä ja kasviöljystä. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä osasi ympäristön hyväksi ilman ylimääräistä vaivaa.

Selkeä hinnoittelu

Laskemme tarjoamillemme projekteille automaattisesti kaksi hintaa, jotta valinnan tekeminen olisi työn tilaajalle mahdollisimman helppoa.

Reaaliaikainen Projektiseuranta

Olemme ylpeitä siitä, että seuraamme purkutyön ja työmaan hiilijalanjälkeä reaaliajassa. LotusExtra-projektiseuranta tarjoaa asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata toteutuneita päästöjä ja muita projektitietoja, jotta voimme yhdessä varmistaa yleisten ympäristötavoitteiden täyttymisen.

Valitsemalla LotusLower-purkupalvelun teet ympäristöteon, joka merkitsee. Se on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta, ja me olemme täällä auttaaksemme sinua siinä matkassa. Pyydä tarjous LotusLower-purkamisesta ja ole mukana rakentamassa puhtaampaa ympäristöä!

Kysy lisää asiantuntijalta!
Ville Wallenius
Laskentainsinööri
ville.wallenius@lotusdemolition.fi