Reaaliaikainen purkuprojektin seuranta – LotusExtra

01.09.2023 – Blogi

LotusExtra projektiseuranta – reaaliaikainen näkymä purkuprojektiin

Lotus Demolition on purkualan suunnannäyttäjä ja markkinajohtaja, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa sekä samalla koko purkualaa. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on tarjota asiakkaillemme entistäkin enemmän hyötyjä ja kilpailuetuja yhteistyön kautta. Projektit suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti, jotta voimme tehokkaasti reagoida mahdollisiin yllätyksiin projektin aikana.

Tämän innoittamana kehitimme ajatuksen tulevaisuuden purkamisen toimintatavasta, jossa asiakkaamme saavat reaaliaikaisen näkymän heidän purkuprojektiinsa. LotusExtra tarjoaa näkymän mm. projektin purettuihin materiaaleihin, työmaapäiväkirjoihin, ennakoivaan työturvallisuustekemiseen työmaalla, työmaalla työskenteleviin sekä automatisoituun purkutyön hiilijalanjälkilaskentaan. Tämä tuo suoraa etua asiakkaillemme, sillä he voivat varmistua siitä, että he saavat juuri sen, mitä ovat tilanneet sovitussa aikataulussa. Lisäksi asiakkaamme voivat havaita mahdolliset kehittämiskohteet ja tehdä tarvittavia muutoksia projektin aikana, mikä vähentää virheiden ja viivästysten riskiä. Samalla pystymme tarjoamaan parempaa dataa purkamisesta, mikä auttaa mm. kehittämään purkamisessa syntyvien materiaalien tehokkaampaa uudelleen käyttöä ja materiaalikierrätystä.

Tulevaisuuden purkaminen – läpinäkyvyyttä ja kestävyyttä

Lotuksen tavoitteena on luoda uusi tulevaisuus purkamiselle. Reaaliaikainen projektinhallinta on vain yksi askel kohti tätä tavoitetta. Lisäksi haluamme panostaa rakentamisen kiertotalouteen. LotusExtra projektiseuranta auttaa meitä keräämään entistä parempaa tietoa purkamisesta ja sen materiaaleista, mikä mahdollistaa tehokkaamman materiaalien jatkokäytön ja kierrätyksen. Asiakkaamme odottavat kestävän kehityksen tekoja alalta, ja me haluamme vastata tähän odotukseen määrätietoisesti.

Aika on kypsä tuoda purkuala täysin digitalisaation piiriin ja uudistaa tulevaisuuden toimintamallit. Lotus on valmis olemaan purkamisen tulevaisuus, jossa tarjoamme asiakkaillemme reaaliaikaista projektinhallintaa sekä muita kehittyviä palveluita. Uskomme, että nämä toimenpiteet edistävät koko alan kehitystä ja auttavat meitä luomaan entistä kestävämmän ja läpinäkyvämmän purkamisen tulevaisuuden.