Rakennusten purkaminen

Puramme kokonaisvaltaisesti kaiken kokoiset rakennukset valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Huolehdimme purkujätteen kierrätyksestä ja mittaamme purkutyön hiilijalanjäljen. Asiakkaanamme pääset seuraamaan purkuprojektin etenemistä reaaliaikaisesti.

Kiinteistöjen purkaminen

Kokonaisvaltainen kiinteistöpurkamisen palvelumme käsittää purkutyön lisäksi mahdolliset haitta-aine tutkimukset ja –purkamiset sekä vaativien kohteiden purut ja kierrätyspalvelut. Asiakkaanamme voit luottaa, että saat sen mitä olet tilannut ja projekti pysyy aikataulussa.

Vaativien kohteiden purkaminen

Olemme toimialan kokenein ja monipuolisimmilla referensseillä varustettu purkuyhtiö vaativien purkukohteiden toteutuksissa. Osaamisemme kattaa kaikenlaisten tehdas- ja teollisuuskohteiden purkamisen.

Vaativia purkutöitä ovat esimerkiksi:

Monipuolinen ja laadukas purkukalusto

purkukalustomme on laadukas ja monipuolinen – se taipuu niin sanotusti projektiin kuin projektiin. Kun se yhdistetään toimialan parhaisiin ja kokeneimpiin tekijöihin, voit Lotuksen asiakkaana nukkua yösi hyvin.

Läpinäkyvää purkuprojektin hallintaa

Purkuprojektimme sisältävät aina projektin suunnittelun, johtamisen, dokumentoinnin sekä läpiviennin. Meille on kunnia-asia pitää huoli siitä, että asiakkaamme saa juuri sen mitä tilasi, siinä aikataulussa mitä luvattiin.

Saat meiltä reaaliaikaisen näkymän projektin seurantaan. Seurantanäkymästä näet mm.

Lisätietoja kehittämästämme purkutyön reaaliaikaisesta projektinhallintamallista voi lukea täältä.