Hissien purkupalvelu Lotuksella tarkoittaa asiakkaan kokonaisvaltaista palvelemista ennen hissin purkamista tehtävästä asbesti- ja haitta-ainetutkimuksesta hissin kokonaisvaltaiseen purkamiseen asti. Hoidamme myös kartoituksessa mahdollisesti havaittujen haitta-aineiden purkutyön ja rakennamme hissin purkamisen yhteydessä vaadittavat väliaikaiset palo-osastot, pölysuojauksen ja pesemme hissikuilun.

Hissipurkutyöt voimme purkaa omana urakkanaan tai osana tekemäämme kokonaispurkua tai saneerauspurkua. Lotus Demolitionin hissipurkamisen ammattilaiset kannattaa pyytää apuun myös silloin, kun hissin moottori uusitaan ja vanha moottori pitää purkaa alta pois.

Hissin rakennus hissittömään kerrostaloon ja muut muutostyöt

Teemme myös käyttötarkoituksen muutoksia erilaisiin kohteisiin. Muutosta voidaan tarvita vaikkapa uusiin kerroskorotuksiin ja hissiovien muutostöihin tai silloin, kun hissittömään kerrostaloon tarvitaan hissin lisäykseen liittyviä purku- ja muutostöitä. Jokainen hissipurku ja muutoskohde suunnitellaan huolellisesti, jolloin asiakkaamme saa olla levollisin mielin ja luottaa Lotuksen ammattilaisten osaamiseen hissipurkamisessa.