Uusi projektiseurantamme avaa reaaliaikaisen näkymän purkutyömaan tapahtumiin

24.01.2022 – Uutinen

LotusExtra-palvelun kautta purkutyön tilaaja saa tietää, mitä purkutyömaalla tapahtuu, kun se tapahtuu. Palvelu näyttää muun muassa projektin etenemisen vaiheet, työmaalla syntyvät materiaalit, työturvallisuushavainnot sekä kustannukset muutamalla klikkauksella. Ainutlaatuinen palvelu laskee myös purkamisen hiilijalanjäljen, eli se on purkualan kehittynein projektiseuranta. LotusExtra on nyt kaikkien asiakkaittemme käytössä!

Lotus Demolition on vastuullisen purkamisen edelläkävijä. Asiantuntijamme tekevät jatkuvasti töitä niin purkamisen turvallisuuden varmistamisen kuin koko rakennusalan kiertotalouden tehostamisen nimissä. Samalla me haluamme palvella jokaista asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla: luotettavasti, tehokkaasti ja sanojemme mittaisesti – kaikissa tilanteissa. Tämän tavoitteen ohjaamana tarjoamme nyt asiakkaittemme käyttöön uudenlaisen digitaalisen projektiseurantapalvelun, LotusExtran.

Hyödylliset tiedot reaaliaikaisesti yhdestä verkkopalvelusta

LotusExtra tekee purkuprojektista täysin läpinäkyvän niin töiden etenemisen, purkamisen hiilijalanjäljen, hankkeen kustannusten kuin työmaan turvallisuuden näkökulmista. Reaaliaikaisesti toimiva ja joko kännykällä tai pöytäkoneella helposti käytettävä LotusExtra on purkutyömaan tietopankki, jonka avulla asiakas pysyy jatkuvasti kartalla itselleen ja oman organisaationsa toiminnalle merkityksellisistä asioista. Hyödyllinen on, me takaamme sen!

Ainutlaatuinen LotusExtra-projektiseuranta sisältää:

LotusExtra

Uutuuspalvelu auttaa ympäristöstrategian toteuttamisessa

LotusExtran laadukkailla ja luotettavilla tiedoilla voidaan tehostaa kestävän kehityksen kannalta tuiki tärkeää asiaa, rakentamisen kiertotaloutta. Kun purkamisessa syntyvät materiaalit ja niiden määrät ovat selvillä jatkuvasti, voidaan materiaalien uudelleenkäyttö ja kierrätys suunnitella joustavammin ja myös toteuttaa ympäristön hyvinvoinnin kannalta vaikuttavammin.  

LotusExtra laskee Pohjoismaiden ainoana purkualan projektiseurantajärjestelmänä myös

purkuhankkeen hiilijalanjäljen. Kansainvälisten standardien mukaisesti sertifioitu laskenta antaa purkutyön tilaajalle arvokasta tietoa oman ympäristöstrategiansa toteuttamiseen. Konkreettista lisäarvoa vastuullisuustyöhön, tässä sitä on!

Onko sinulla purkuprojekti suunnitteilla? Tutustu LotusExtraan tarkemmin täällä tai ota yhteyttä Petri Uomala, petri.uomala@lotusdemolition.fi, p. 0400 316 061 ja kysy lisää!