Uusi ammattisi: MURSKAVOITTAJA!

11.06.2021 – Uutinen

Meillä Lotuksella jokainen päivä on täyttä toimintaa: purkuprojekteissamme pistetään hallitusti mataliksi kaikenlaisia käyttöikänsä päässä olevia kiinteistöjä ja kohteita, kerrostaloista teollisuusrakennuksiin ja viljasiiloista voimalaitoksiin. Heti kiinnostaa? Uskotaan,…. niin meitäkin!

Ja juuri nyt päässämme pyörii erityisesti se, lukeeko tätä tekstiä purkualan uusi ykköstykki, eli meidän termein MURSKAVOITTAJA. Oletko sinä etsimämme tarjouslaskija toimistollemme? Vai kenties uusi valkokypärä työmaallemme?

Vastaus saattaa hyvinkin olla kyllä, jos olet koulutukseltasi rakennusmestari tai rakennusalan insinööri. Kerro meille hakemuksessa itsestäsi, niin katsomme mihin toimeen voisit Lotuksella tarttua.

Kun koulutuksesi on kohdallaan, emme ole muista ominaisuuksistasi turhantärkeitä: saatat olla kehäkettu tai keltanokka, juniori tai seniori, nainen tai mies ­– tai jotain näiden väliltä. Meidän jengiin solahtaa kaikki hyvät tyypit.

Ja vaikka me Lotuksella itseämme myös tekijätyypeiksi sanommekin, emme ole sinne tänne sinkoilevia touhupettereitä. Kiinnitämme toiminnassamme aina erityistä huomiota suunnitelmallisuuteen, vastuullisuuteen ja asiakkaamme perusteelliseen palvelemiseen – sekä ennen kaikkea turvallisuuteen. Purkaminen kun on varsin riskialtista hommaa.

Meillä Lotuksella ei puristeta mailaa, eikä muuten puristella koskaan mitään muutakaan! Olemme yksi tasa-arvoinen ja yhdenvertainen tiimi, jossa jokaisella on merkityksellinen roolinsa: supersärmät projektipäällikköt, millintarkat konekuskit ja muut oman alansa ammatilliset lihaskimput, he saattavat hyvinkin olla myös sinun tulevia työkavereitasi.  

Meillä uraputkesi saattaa ulottua paitsi konsernimme yhtiöihin muissa Pohjoismaissa myös pidemmälle Eurooppaan asti. Esimerkiksi Saksan olemme erään sanonnan mukaan ymmärtäneet olevan maa, joka tarjoaa hedelmälliset olosuhteet kasvulle. Ja menestyksekästä kasvua kohti me haluamme mennä.

Tervetuloa MURSKAVOITTAJIEN joukkoon – hae purkamisen markkinajohtajan, alan vastuullisen uudistajan, Lotus Demolitionin tiimiin.

Lisätietoja saat ja hakemuksen voit laittaa liikkeelle näitä yhteystietoja käyttäen: Kimmo Palomäki , p. 044 300 0178, kimmo.palomaki@lotusdemolition.fi

Lisää meistä ja hyvästä meiningistämme löydät verkkosivuilta, joilla juuri oletkin. Kannattaa  tutustua ainakin uusimpaan älynväläykseemme, jonka avulla purkamisen hiilijalanjälki voidaan laskea reaaliaikaisesti.