Työmaalogistiikan tulevaisuus on täällä: SkipUp-siirtolavajärjestelmä tilattavissa testikäyttöön

25.11.2021 – Uutinen

Vähäpäästöisempää ja tehokkaampaa logistiikkaa sekä lisää turvallisuutta työmaille – siinä SkipUp-siirtolavajärjestelmän hyödyt kiteytetysti. Ainutlaatuinen SkipUp on käytössä kätevä ja täydellisen yhteensopiva kaikkien standardoitujen kuljetuskalustojen kanssa. Patentoitu ja palkittu järjestelmä on nyt tilattavissa testikäyttöön uusilta verkkosivuiltamme.

Siirtolavalogistiikan monella tapaa mullistava SkipUp-järjestelmä on viimein valmiina valloittamaan työmaat Suomessa, Euroopassa ja ympäri maailman. SkipUp on lavojen väliin asetettava lisälaite, jonka avulla kaksi tai kolme lavaa voidaan pinota päällekkäin ja liittää ne tukevasti ja turvallisesti toisiinsa.

Täysin uudenlainen ja lukuisia kansainvälisiä palkintojakin pokannut innovaatio tehostaa työmaalogistiikkaa jopa 50 prosenttia: se pienentää kuljetusten hiilipäästöjä ja leikkaa kustannuksia. Lisäksi SkipUp tuo uusia mahdollisuuksia työmaan tilankäyttöön ja parantaa ahtaiden alueiden turvallisuutta vähentämällä liikenteen määrää.

SkipUp-koeajo varattavissa nyt!

Me lotuslaiset olemme paitsi keksineet ja kehittäneet SkipUpin myös testanneet sen toimivaksi omilla purkutyömaillamme. Täydellisesti pelittää, me tiedämme sen. Nyt tämän faktan saa todeta myös kuljetus- ja rakennusliikkeet sekä kaikki muut siirtolavoja käyttävät yritykset ympäri Suomen.

Tilaa SkipUp testikäyttöön tästä. Me tuomme SkipUpin työmaallesi sovitusti ja kertaamme kanssasi sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja hyödyt. Vaikka järjestelmän käyttö lienee kuskille kuin kuskille selvää pässinlihaa, käymme myös siihen liittyvät asiat vaihe vaiheelta kanssasi läpi. Testilavan kuljetuksen kustannukset joudumme veloittamaan.

Takaisinmaksuaika selville parilla klikkauksella

SkipUp-siirtolavajärjestelmä on paitsi vastuullinen myös taloudellisesti fiksu investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. SkipUp-verkkosivuilta löytyvä laskuri kertoo takaisinmaksuajan heti, kuljetusten määrän ja ajallisen keston sekä lavojen käyttöasteen kautta.

Lue lisää, tilaa testikäyttö ja laske takaisinmaksuaika SkipUp-verkkosivuilla tästä.