Tule PURKUKONEEN KULJETTAJAKSI Pohjoismaiden suurimpaan purkuyhtiöön

26.03.2021 – Uutinen

Haemme Purkukoneenkuljettajia Lotus Demolitionille

Lotus Demolition on osa pohjoismaista Lotus-konsernia. Haemme joukkoomme ammattitaitoisia ja motivoituneita purkukoneen kuljettajia rakentamaan purkamisen tulevaisuutta Pohjoismaiden suurimman purkuyhtiön palveluksessa.

Työssäsi saat olla oman purkukoneesi päällikkö – toimia itsenäisesti ja vastuullisesti huomioiden asiakkaan tarpeet sekä työturvallisuus.

Sovit Lotuksen purkujoukkoihin, jos olet motivoitunut ja työtä pelkäämätön rakennusalan ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi kaivinkoneen kuljettajana. Purkualan kokemuksesta saat plussaa isolla kauhalla!

Työtehtäväsi vaativat matkustusvalmiutta, sillä työmaat sijoittuva erilaisiin kokonaispurkukohteisiin Suomessa, pääsääntöisesti Etelä-Suomessa.

Meillä työympäristö on mukava ja arvostamme yhtiössä työskenteleviä ammattilaisia. Pärjäät hienosti, kun asenteesi työturvallisuutta kohtaan on purkukoneen hytin katossa, sinulla on raudanluja motivaatio työtä kohtaan ja olet halukas oppimaan purkamisen tulevaisuuden saloja huippuammattilaisjoukossa.

Tarjoamme hyviä henkilöstöetuja liikuntaan sekä lomailuun ja huolehdimme hyvinvoinnistasi muun muassa vapaa-ajan vakuutuksilla. 

Hae pian, joukkoomme, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.3.2021 mennessä: jari.sulin@lotusdemolition.fi osoitteeseen. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita ja kysy lisätietoja tehtävästäkonepäällikkö Jari Sulin 040 047 8259.