Huomio varastotyöntekijä – katse tännepäin ja työhakemus liikkeelle nyt!

11.10.2021 – Uutinen

Rakennusten purkaminen. Siinäpä särmikkään kiinnostava toimiala, jolla ihan oikeasti näkee kättensä jäljen. Ei siitä pääse yli eikä ympäri, kuinka kiehtovaa onkaan pistää hallitusti mataliksi erilaisia käyttöikänsä päässä olevia kiinteistöjä, kerrostaloista teollisuusrakennuksiin ja viljasiiloista voimalaitoksiin.

Lotus Demolition on tässä tekemisessä Suomen markkinajohtaja, kaiken kokenut ykkösosaaja ja vahvasti koko toimialaa ja sen vastuullisuutta kehittävä primus motor. Strategisista mitoistamme tärkein lienee tämä: olemme osa Pohjoismaiden suurinta rakennuspurkamisen konsernia.

Nyt meillä on tiimissämme motivoituneen ja muutenkin hyvän tyypin mentävä paikka auki. Etsimme varastotyöntekijää, joka ei arjessa turhia hötkyile, vaan toimii fiksusti, luotettavasti ja vastuullisesti vaativissakin tilanteissa ­– aina turvallisuus edellä!

Sinä sovit meidän joukkoomme, jos tartut tottuneesti trukin puikkoihin ja määritelmä varastoalan ammattilainen soittaa muutenkin kohdallasi kelloa. Sinä tiedät, että työpaikka ei ole taskubiliksen paikka. Myöskään ihan keltanokkaa emme tähän pestiin kelpuuta: aiempi kokemus varastonhoidon tehtävistä sekä rakennustöissä käytettävien koneiden rassaamisesta ovat vaatimiemme ominaisuuksiesi listalla.

Fyysisesti työpaikkasi sijaitsee Vantaan varastollamme osoitteessa Kalliosolantie 2. Ihan samojen seinien sisällä eivät päiväsi silti kulu, sillä tarvittaessa hankit ja toimitat tavaroita myös työmaillemme.

Odotamme sinulta:

  • Oikeaa asennetta. Meillä ollaan tekijätyyppejä ja aina valmiita oppimaan uutta.
  • Perustason tietoteknisiä taitoja. Erilaisten varastohallintaohjelmien (esim. Hyrma) tuntemus on tuntuva plussa.
  • Hyvää suomen kielen taitoa. Toimiva tiimityö kun edellyttää puhumista ja kuullun ymmärtämistä meiltä kaikilta.  
  • Rakennustyökoneiden ja rakennusmateriaalien tuntemusta.

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut (mm. ePassi, työkykyvakuutus ja ilmainen kuntosali)
  • perehdytyksen tehtävääsi
  • säännöllisen työajan 7.00­–15.30
  • rakennusalan TESsin mukaiset työehdot.

Tehtävä on aluksi puolen vuoden määräaikainen pätkä, mutta myös ovi vakinaiseen paikkaan on vähintäänkin rakosellaan. Jos yhteinen sävel alkaa soimaan, on ovi täysin auki. Tervetuloa vaan!

Hae paikkaa nyt, sillä se täytetään heti sen oikean henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 29.10.2021 mennessä sähköpostilla: pasi.kekkonen@lotusdemolition.fi 

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita ja kysy lisätietoja tehtävästä: yksikönpäällikkö Pasi Kekkoselta +358 403579109