Purkukoneen puikkoihin Lotus Demolitionille!

09.09.2022 – Avoimet työpaikat

Kokoaikainen, Koneenkuljettaja

Kaivurit, kuormaajat, kurottajat, pitkäpuomit, bobcatit… Osaavaa kuskia ne tottelevat yhtä lailla kaikki. Eli sinuako kenties: Oletko sinä etsimämme henkilö, joka osaa käskyttää konetta kuin konetta kirurgin tarkkuudella? Tai ainakin olet intoa täynnä oppimaan tuon kaveriporukassa kateutta herättävän taidon?

Sovit joukkoomme kuin lätkälippis melonille, jos olet töihin täpäkästi tarttuva rakennusalan ammattilainen. Ansioluettelostasi löytyy toivon mukaan muutamia merkintöjä aiemmista konekuskin hommista. Lisäksi sinulle on itsestään selvää se, että koneen ohjaimissa fokus tekemiseen on aina täysi sata. Purkuhommissa kun on meillä Lotuksella kolme tärkeintä tekijää ­– oma turvallisuus, muiden turvallisuus ja ympäristön turvallisuus. Rakennuspurkamisen aiemmasta kokemuksesta lätkäistään hakupapereihisi plussaa isoimmalla mahdollisella huulikuokkakauhalla!

Lotuksen leivissä pääset osaksi alan parasta tiimiä, joka on täynnä osaamisestaan ylpeitä ammattilaisia, hyviä tyyppejä ja tekijätyyppejä kaikki. Olemme rakennuspurkamisen markkinajohtaja Suomessa, osa Pohjoismaiden suurinta purkuyritystä sekä purkualan vastuullisuuden suunnannäyttäjä.

Meillä Lotuksella ei puristeta mailaa, eikä muuten puristella koskaan mitään muutakaan! Olemme yksi tasa-arvoinen ja yhdenvertainen tiimi, jossa jokaisella on merkityksellinen roolinsa: supersärmät projektipäälliköt, kaiken kokeneet ­– eli jopa purkukuulan tehon tuntevat – konekuskit sekä muut oman alansa ammatilliset lihaskimput, he saattavat hyvinkin olla myös sinun tulevia työkavereitasi. Työmaillamme saat halutessasi taukotupaseuraa, jolta ei tarinat lopu.

Meillä Lotuksella ei turhista nipoteta tai napista, kunhan hommat tulevat aikataulussa hoidetuiksi ja työn tilaajan tarpeet täytetyiksi. Tässä pestissä saat olla oman koneesi vastuuta kantava nokkamies tai -nainen. Hyviä henkilöstöetujakin olisi tässä tarjottimella. Lomailuun, liikuntaan, hyvinvointiin sekä jopa vapaa-ajan vakuutuksiin liittyviä pieniä mukavia bonareita palkan päälle. Työmaita meillä on ympäri Suomen, eli reissuhommista on tosiaan kyse. Olethan valmis niihin?

Jos kiinnostuit, älä turhaan aikaile, vaan laita hakemus liikkeelle nyt. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pienen tuumaustuokion toki ymmärrämme, sillä aidosti työhönsä sitoutuvia tyyppejä meilläkin kiikarissa on. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 31.10.2022 mennessä sähköpostilla rekry@lotusdemoliton.fi

Ja jos jokin seikka jäi vielä askarruttamaan tai haluat muuten vaan turista, mitä se tulevaisuus teikäläiselle voisikaan tuoda tullessaan, soita Jarille! Hän vastaa numerossa +358 40 047 8259 (Jari Sulin, konepäällikkö).