Tule ASBESTISANEERAAJAKSI Pohjoismaiden suurimpaan purkuyhtiöön

26.04.2021 – Uutinen

Lotus Demolition on osa pohjoismaista Lotus-konsernia. Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita ASBESTISANEERAAJIA erikoispurkajien joukkoomme. Lotus Demolitionilla pääset rakentamaan purkamisen tulevaisuutta Pohjoismaiden suurimman purkuyhtiön palveluksessa.

Työssäsi toimit itsenäisesti ja turvallisuus edellä. Tunnet ja huomioit työn vaativan luonteen sekä työskentelet vastuullisesti aina työturvallisuus ykkösenä.

Sovit Lotuksen erikoispurkujoukkoihin, jos olet motivoitunut ja työtä pelkäämätön haitta-ainealan ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrät lisäksi haitta-ainepurkamiseen liittyvät turvallisuus- ja ympäristövaatimukset.

Työtehtäväsi vaativat matkustusvalmiutta, sillä työmaat sijoittuva erilaisiin asbestipurkukohteisiin Suomessa, pääsääntöisesti Etelä-Suomessa.

Meillä työympäristö on mukava ja arvostamme yhtiössä työskenteleviä ammattilaisia. Pärjäät joukossamme hienosti, kun asenteesi työturvallisuutta kohtaan on aina korkealla, sinulla on raudanluja motivaatio työtä kohtaan ja olet halukas oppimaan purkamisen tulevaisuuden saloja huippuammattilaisjoukossa.

Tarjoamme hyviä henkilöstöetuja liikuntaan sekä lomailuun ja huolehdimme hyvinvoinnistasi muun muassa vapaa-ajan vakuutuksilla. 

Hae pian, joukkoomme, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.5.2021 mennessä osoitteeseen pasi.kekkonen@lotusdemolition.fi

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisätietoja tehtävästä: yksikönpäällikkö Pasi Kekkoselta pasi.kekkonen@lotusdemolition.fi