Haemme Saneerauspurkuun TYÖNJOHTAJAA

06.07.2021 – Uutinen

Meillä Lotuksella jokainen päivä on täyttä toimintaa: purkuprojekteissamme pistetään hallitusti mataliksi kaikenlaisia käyttöikänsä päässä olevia kiinteistöjä ja kohteita, kerrostaloista teollisuusrakennuksiin ja viljasiiloista voimalaitoksiin. Heti kiinnostaa? Uskotaan,…. niin meitäkin!

Oletko sinä etsimämme TYÖNJOHTAJA vastaamaan monipuolisista Saneerauspurku-projekteistamme?

Vastaus saattaa hyvinkin olla kyllä, jos olet jo saavuttanut työurasi aika kannuksia esimerkiksi työnjohtajana tai olet halukas oppimaan sellaiseksi. Kerro meille hakemuksessa itsestäsi.

Emme ole muista ominaisuuksistasi turhantärkeitä: saatat olla kehäkettu tai keltanokka, juniori tai seniori, nainen tai mies ­– tai jotain näiden väliltä. Meidän jengiin solahtaa kaikki hyvät tyypit.

Meillä Lotuksella ei puristeta mailaa, eikä muuten puristella koskaan mitään muutakaan! Olemme yksi tasa-arvoinen ja yhdenvertainen tiimi, jossa jokaisella on merkityksellinen roolinsa: supersärmät projektipäällikköt, millintarkat konekuskit ja muut oman alansa ammatilliset lihaskimput, he saattavat hyvinkin olla myös sinun tulevia työkavereitasi.  

Tervetuloa joukkoon – hae purkamisen markkinajohtajan, alan vastuullisen uudistajan, Lotus Demolitionin Saneerauspurku-tiimiin. 

Lisätietoja saat ja hakemuksen voit laittaa liikkeelle näitä yhteystietoja käyttäen:
Samppa Vähäkuopus, p. +358 408244441, samppa.vahakuopus@lotusdemolition.fi

Olemme osa pohjoismaista Lotusta, joka on purku-, kuljetus-, ja maisemointiliiketoimintaa harjoittava perheyhtiö. Emoyhtiömme pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa ja se työllistää pohjoismaiden suurimpana purkualan yrityksenä noin 450 ammattilaista.